Horror day of the year !

Lördag igen då. Vaknade onödigt tidigt i morse. Har gått runt lite och varit överflödig men ska väl snart dra mig ner mot stan och shoppa lite. Mitt kylskåp är pretty tomt.
Ikväll är det Halloween då, blir förmodligen så att jag klär ut mig ikväll. Det blir lätt första gången sedan jag var elva som jag klär ut mig haha. Men det är ganska stort här faktiskt så man skämmer inte ut sig så hårt.
Igår var jag på en till föreställning av fjärdeåret på min skola. Det var mycket bättre på torsdagen. Var i stort sett bara tre delar jag gillade igår. Ska inte regissera något som de gjorde men jag kan säga att det fanns moment där sömnen var nära.
Måste utdela dagens tistel till CSN ! Jag vill ha mitt bidrag! Vilka käpp kineser som måste jobba där alltså. Hoppas ni bränner er på min tistel , STORT INFEKTERAT SÅR PÅ ER!
Mm det var nog allt jag hade att säga , skönt att avreagera sig ibland haha.
Lyssnar på
The spell - Alphabeat

Rhytm divine

Hejsan
Sitter hemma i min säng och känner mig lite sliten. Har varit en lång dag i skolan. Vi hade fys utomhus idag och det var inte skönt någonstans. Hade också trum lektion. Det är ganska svårt med trummor måste jag säga.  Våran lärare är också en skön figur. Har dreads ner till baken och kommer in och petar sig i näsan. Sen när man väl börjar komma igång är han sträng och typ säger att "förstör" om man inte håller takten och sånt haha. Var lite rädd när han gick förbi. Höll på att tappa trumman hehe.
Ikväll ska jag på en föreställning som är på min skola, det finns en jättefin scen där med ljus och sånt. Det är fjärdeårets elever som ska göra något så det ska bli kul att se det !

Tror att jag i ett tidigare liv har varit hiphoppare, zigenare, muslim och björn ! Ser ni likheten eller ?

Give me some sugar !

 

Cheers !

Idag har varit en helt descent dag helt enkelt. Tog en powerwalk till skolan på drygt en timme. Tränade runt hela dagen hehe. Hade värsta AHA moment , jag har nämligen en tendens att falla ur mina piruetter så fort jag ska göra en dubbel men fick idag höra att vikten måste vara mer framåt , och Vips så var en dubbel piruett med högerben fram nemas problemas. Älskar såna stunder när man inser hur något ska vara. Tråkigt bara att jag inte fick uppenbarelsen tidigare haha.

Jag vill  bara att veckorna ska flyga fram nu , ge mig jul , och mys och allt , den här julen har jag på känn kommer bli grym , yes I do. Jag kommer ha så kul , hoppas på att åka skidor , och mysa uppe i bergen , sounds like a plan to me.
Önskar att jag bara kunde stanna i min säng hela kvällen nu, men det blir inte så måste till tesco snart och köpa sallad.
Började med tyska idag haha , joo men det hade ju kunnat gå sämre. Det ska nog gå bra iallafall.
Guten nacht på er alla.

Finally! It´s happened to me !

Hej

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan och en tripp till primark och tesco med mamma. Hon är här och hälsar på tills på torsdag. Skönt helt plötsligt är lunchlådan redan fixad! Jag borde kanske vara lite mer opepp än vad jag är eftersom jag har så mycket att ta tag i men inget av det stör mig för jag är SÅ JÄVLA KÄR! Har en grymt bra känsla i kroppen. Äntligen har jag hittat någon som vill vara allt för mig. Och nej han kommer verkligen inte från Skottland.

 

Imorgon börjar jag med tyska lektioner hmm good luck med det.

Bara två veckor kvar !

Halloween i helgen kommer bli grymt förhoppningsvis.


Obsessed

Hallå där
Vet att jag har uppdaterat mycket dåligt. Men det finns en väldigt bra anledning till det , fast det tänker jag inte säga här iallafall hehe. I helgen så var en utgång planerad, här ser ni oss ha lite förkrök hemma hos oss. Vi tänkte dra ut på the union som är ett ställe enbart för dem som går på dundee college. När vi väl kom dit så fick vi inte komma in för att jag och robert har inte skaffat oss studentkortet med foto. SÅ kul var den kvällen , sen blev jag sjuk på natten också så det var ju kul.

Här ser ni vattnet , låter konstigt men jag glömmer alltid att jag bor vid havet nu haha. Jag minns det då och då när jag ser vattnet på väg någonstans.
Jag ska berätta något som är riktigt jobbigt med att gå på en utbildning där man bara tränar. Ifall man är sjuk så missar man sjukt mycket, jag kan ju inte dansa ikapp hemma det jag missade i skolan hehe som man kan plugga ifatt saker hemma. SÅ imorgon ska jag gå till skolan även fast jag har typ en blåsa i min hals. mycket ont mycket smärta , jag är arg ilsken över min hals!

Sjukt kul att man köpt lycra leggings , sen går man ner på stan och märker att de är genomskinliga ! lycra leggings ska ruttna i källare och dö haha.
Lyssnar just nu på
Replay - IYAS
break your heart - Taio Cruz
obsessed - Mariah Carey
memories - David Guetta

I need a miracle

Idag har varit en dålig dag haha. Använder just nu stänga ute metoden för att slippa tänka på skit! När jag kom hem från skolan tog jag en dusch. Alltid lika kul att tvätta håret med det här schampot som ni ser på bilden ! Om ni inte har testat Sebastian hårprodukter så är det ett måste att börja hehe. Eller kanske inte för det är lite beroende framkallande. Nu tänkte jag gå och dra täcker över huvudet och vara tråkig så kan tyvärr inte skriva mer.
Lyssnar på
Alexandra Burke feat Flo-Rida - Bad Boys

Why do I keep letting myself down , Seriously how hard can it be.


Dansa med vapen

Har lagt mig ner för att klura ut var jag har mest ont ikväll haha. Har iallafall inte fys imorgon. Däremot så ska jag gå till skolan som blir en timme powerwalk. Imorgon ska vi få våra scores för the assessment piece. Vet inte hur jag känner inför det hehe. MEN Känner mig ganska duktig idag , för jag Tim och Robert städade hela lägenheten! Eftersom jag får besök imorgon så vill jag inte att det ska se ut som skit.
Här ser ni en bild från min skola coolt va (det är inte så märkvärdigt i IRl)
Hände en ganska kul sak i skolan idag. Vi pratade om olika danstekniker. Så sa våran lärare till oss svenskar , men det kanske är lättare för er europeer. För det är faktiskt så här , de som bor här tror inte att de är från Europa , de är ju från UK , men vad ligger UK i då ? haha vilka lirare , riktig koll på geografin alltså!!

Fight for this love

Idag hade jag en jätterolig modern klass med Laura , hehe ohh jättekul var den, fick verkligen ta ut och köra till skillnad från Lisas tråkiga klasser där man bara står och gör teknik övningar !

Är glad också för att min assessment tydligen gick bra , behöver inte göra om den iallfall, så får se senare vilka score jag får , men det var ganska många som var tvungna att göra om det så är glad att jag slipper det. 

Det här är min hund , för mig är hon världens bästa , hon har vart min bästa vän sen jag var åtta år. Jag saknar henne , lilla gumman Förresten så börjar jag läsa tyska två ggr i veckan från och med nästa vecka hehe hur ska det gå.

 

Lyssnar just nu på

Cheryl Cole - Fight for this love


Casual sunday

Idag har varit en sån där obetydlig dag som man aldrig kommer minnas, jag skrev en uppsats och drog till Tesco med Robert och Tim så åt vi tacos mums! Det var gott iallfall. Innan jag somnar måste jag gör en structured improvisation , hehe skitakul. I övrigt den här helgen har varit ganska random.
Här skådar man utsikten från mitt rum haha. Inget att hänga i julgranen kanske men ändå skapligt. Morgondagen kommer vara ganska tråkig har jag på känn , men det är ju kul att ha tråkigt. För tillfället håller jag på att kolla runt vilka skolor jag skulle kunna söka in till redan inför vårterminen, det finns faktiskt en chans att jag kanske slipper skottland ett helt år. Men jag försöker att inte hoppas för mycket haha.

Innan jag åkte över till Skottland igen så köpte jag med mig lite svenska tidningar , lite kul att läsa sådär. Hittade fram till sidorna där folk skriver in och frågar om "sex o sånt" i senaste numret av Solo och den tidningen ser jag som en tidning för folk över 16 iallafall. Så ser man den här frågan : Är det farligt att slicka någon i analen? Asså va ?! Nej du är bara sjukt vidrig och kanske blir magsjuk några timmar senare men farligt ?? haha Den här frågan var också en partykiller : Hur hårt kan man hålla i en snopp , kanske är en konstig fråga , är jag dum som undrar? HAHAH va ? Jadu testa hur hårt det går innan du får en reaktion och nej ingen fråga är ju för dum ! not. Den klockrenaste av alla : Jag har väldigt mycket hårväxt i underlivet , är det normalt? Det kan nog vara så att många har mycket hår men man kan ju alltid raka bort det , svaret på frågan är din hårväxt är nog helt normal , du däremot kanske borde söka psykisk hjälp!
Kakan behöver ett break

Shopping Lördag

Jag vaknade vid nio i morse , tio svensk tid då. Gick upp fixade mig , brände mig på locktången , på foten fick värsta blåsan :( Gick ner på stan och stötte på de andra svenskarna, vi gick runt o tog en fika också , jag testade en god muffin , så satt vi där i typ över en timme och snackade om livet haha , men det var trevligt =)

Här var dagens outfit då =)

Ser fram emot nästa vecka yes yes , får besök. Vet inte än vad jag ska göra ikväll , ekonomiskt sett så gör jag nog rätt i att rulla tummarna hemma haha. Var på Zara och köpte en kavaj idag , den var sjukt snygg om man säger så =)

Den här bilden är från i somras tagen i min trädgård, saknar sommaren som fan , den här sommaren var lätt den bästa någonsin , vill ha den tillbaka ! Det enda jobbiga med nästa vecka är att på måndag har jag två creative klasser , ja tycker en är tortyr haha, jag kommer få reda på hur min assessment gick och det kan ju bli hur som helst.

Trevlig helg


Finally !

Äntligen ännu en vecka av livet avklarad...egentligen är det väl stört att man vill att tiden ska gå fort när man går närmare mot slutet då haha oj lite väl djupa tankar här maybe. Iallfall så hade jag min assessment idag, det kändes helt ok får väl höra nästa vecka vad dear Lisa tyckte om det haha. Hon följer skolans svarta dresscode mycket hårt, men inte bara det , hon gillar inte heller hår i ansiktet eller tights som sitter vid höfterna, jag hade nämligen mina tights på höfterna idag men då kom hon o drog upp dem över midjan sexigt värre ;).

Hörde jag en skål ?? Lambo hej njaa tvek den här helgen på om det blir någon skål. Känner mig lite sleeten haha. Ska iallfall ner på stan ett tag imorgon och shoppa lite stuff =). Ikväll drar jag nog till tescon som e öppet dygnet runt och köper french fries , lägger mig och drar igång en skön rulle , det är livet ibland faktiskt ! (iallafall när det är mathets på min skola och man annars bara äter sallad och soppa haha) Bilden ovan är från Österrike i somras ! längtar tillbaka , bilden nedan visar att man som turist kan hitta mycket roligt att göra i skottland bara man kommer ut och gör lite utflykter , Man ser ju här hur glada Jessica och Mckenzie är över att ha hittat något hak.

 

Alla vet ju att man kan golfa här men om man vill kombinera sin vistelse med andra "nöjen" så finns möjligheten, halva priset om du är mellan 18-24 långt hår och skitsnygg kropp, skynda ;) haha

on replay på min ipod just nu

confusion girl - Frankmusik

never forget you - Noisettes

hometown glory - Adele


Ready for the weekend !

Min träningsvärk blir värre! kan inte gå ordentligt längre, har taggit en alvedon o ligger i sängen , är död. Imorgon ska jag ha min assessment, vilket betyder att min lärare ska filma när jag dansar sen utvärdera och sätta betyg på det jag gör. Gick till skolan idag med. Tog 55 min powerwalk att komma fram till sports campus , usch svårt att tro att alla som går där sportar haha. Är så redo för helgen och lite vila , har doc skolarbeten jag måste ta tag i då men bara att få slippa träna två dagar blir nice värre. Ska snart börja plugga tyska också, om mina planer på att dansa i Österrike nästa år går igenom måste jag tyvärr kunna det äckliga språket hha.
Kommer ihåg att sara tog denna bilden innan vi skulle ut på platens nån gång :P Det var tider det haha
Tycker reglerna för poolen vi har på sports campus e väldigt roliga, man kan ju undra vad man får göra i den där poolen alltså haha. Men aa safety först ungar ! Jag skulle som ex inte palla o ta med en tumstock till skolan för att mäta hur djupt det är där jag ska simma haha.
Simma lugnt så hörs vi snart over and out

Real musclepain !

I morse vaknade jag upp med rejäl träningsvärk i röven och låren , ryggen haha. Jag gick ner på stan och väntade på bussen. Då ser jag de andra svenskarna komma gåendes , Så jag tänkte att jag joinar dem med att promenaera dit istället. Alltså det tog typ 45 minuter att gå dit minst och då gick vi väldigt raskt kan jag säga haha, var blöt när jag kom fram var tvungen att ta av mig en av mina tröjor och kunde inte använda den mer för den var "nytvättad". Ush ja, sjukt jobbigt var det i skolan med , hade balett med Kim , hon är lätt den strängaste läraren vi har. Stod seriöst och skakade vid stången för jag var så utmattad. Dessutom så har hon rätt udda sätt att ge tillrättavisningar , fick min hästsvans nästan avdragen idag haha , det gjorde lite ont ! Jag fick höra idag att Contemporary dancers are just a group of thick people who tries to answer questions nobody cares about anyway
! haha så That is me ;)

Längtar efter helgen alltså , men då har jag också saker att göra , en uppsats och ett solo och lite andra grejer. På fredag ska jag bli utvärderad på tidernas tråkigaste dans, beware ! Måste även säga att jag fick ett mail idag som var det finaste jag nånsin fått så tack för det <3

See you =)


Hungry eyes !

Hej där
Jag ligger och halvsover i sängen, lyssnar på Dirty dancing soundtracket (sörjer fortfarande Patrick Swayse)
tänkte bara att jag är tvungen att berätta hur dåliga flygtider Ryanair har! Kom till Skottland typ midnatt igår. Då var planet en timme sent så alla tåg till Dundee hade slutat gå , fick ta en taxi hela vägen , orka haha. Kommer utanför min port vid två på morgonkvisten, sa tack till taxi-chaffisen när ja hör värsta smällen.
Då är det värsta pundaren som försöker slänga en järn vas på mig från fjärde våningen ! Så mystiska människor i det här fuktiga landet ! Sov inget bra heller för min telefon väsnades hela tiden haha. Hade jobbig fys följd av ballet. Väntar med spänning på hur mina lår kommer kännas imorgon hehe.
Ont plan ! (dessutom alltid turbulens när man flyger med dig)
Ibland känner jag mig mycket mer upplagd för den här slags dansen haha
Jag vann tio kronor på triss när jag var hemma i Sverige haha
PLÖTSLIGT HÄNDER DET , trist
Ska sova nu !

Molnigt asss....


God kväll
Börjar inse att mitt lov snart är över. Vilket suger mücket hört. Tiden passerar alldeles för fort när man har roligt. Om montag reser jag tillbaka till skottland och vardagslivet. Har iallfall fatt mycket gjort under veckan. Har sett tre potentiella skolor for next year haha inte skottland one more year asss. pallar inte trycket där (det obefintliga trycket). Men vissa speciellt en av dessa skolor verkar mycket lovande blir att vänta och se.


Den här kvällen ska spenderas med mat (som inte lagas av mig) och vin.
Hörs snart när jag har mitt skype igen !


Let it guide you, purify you, dreams will find you.

Hejsan
Jag är ledsen för min dåliga uppdatering , mitt internet i v-ås är nämligen tragiskt. Jag tycker iallfall det är så skönt med lov. I lördags var jag i Stockholm , vilket var riktigt nice. Blev en del shopping . Jag gick även och tittade på utställningen om Titanic. Älskar ju filmen så kände att jag var tvungen att se utställningen. Riktigt bra grej. Se den ifall ni ska göra något mer kultiverat än att shoppa haha. 
Köpte denna sjukt snygga mascara från Helena Rubinstein. Den finns på Kicks b.l.a. kostar 300 kronor. Den var ett måste när jag såg den här snygga designen ;) Den andra bilden är från Mango där jag köpte en hel del kläder  i helgen. Köpte det linnet som är på bilden sjukt snyggt, kan bara säga att jag äskar Mango.
Färgade mitt hår i Fredags. Verkligen på tiden , så håret känns mycket fräschare. Ska väl dokumentera det snart också kanske. Sitter faktiskt och tänker på hur det går för pojkarna hemma i lägenheten i Skottland. Hoppas ni har det bra!
Nu ska jag dra. Har en date med dessa! Har redan varit ute och gått och gjort lite styrketräning idag men har det här roliga kvar haha. Lyssna på den här om ni inte redan hört den!
Million Stylez - Superstar
One apple a day keeps the doctor away
/ Karin

Supertrött med superångest.

Kom hem för ett tag sen och satte mig framför datorn. Stör mig på att jag inte kan skypa härifrån Sverige väldigt mycket. Har spenderat dagen hos frisören , Det blev bra , ser dock ingen större skillnad haha. Men har ju mycket snyggare toppar nu då. Kvällen utgick från Breeds lägenhet. Kollade på idol och NHL från sthlm med honom dalle och danne hehe och jag titta på NHL haha vilket skämt. Satt väl mest och störde de som faktiskt ville se hah. Jag lovar att om du ska spela där kommer jag titta hela tiden ! 
   Tanken var att vi skulle gå ut men jag pallade inte. Har så mycket att tänka på. Måste snart bestämma mig för var ja ska nästa år och det är svårt för jag vill så många saker. Önskar att jag kunde dela på mig. Det går ju tyvärr inte så måste välja. Får ta en rejäl tänkare över det hehe. Men vet att jag inte vill vara utan dig.
    Imorgon bär det av till sthlm och shoppa lite, på kvällen hoppas jag på filmkväll med godis och chips! 
GODNATT
Tänker på dig!
/Karin

RSS 2.0