A solo is a duet with space

Hola !
Ligger just nu och softar hårt i min säng efter en lång dag i danssalen.
Det är vid 7 tiden varje dag som min fritid börjar , med fritid menar jag ligga framför datorn, på skype, sova eller se någon rolig film som jag redan sett 100 milj ggr :)
Det känns som att jag har kört häcklöpning eller något annat mycket ansträngande. vi hade body conditioning idag som varje mån+tis (fett med fys) och vi gjorde ett extra varv på den idag. sen hade vi alla vanliga danslektioner såklart. Så har jag även turen att bo uppe på ett berg typ så man går rätt uppåt i 3 km yeah feels great ! (och tro inte att du vet vad en backe är om du bor i Sverige föreställ dig en alp, så har du backarna här haha)
Bara några dagar tills Sverige YES :D ska bli så skönt!
Hoppas västeråsarna som vet vilka de är kommer ihåg att de SKA ut med mig på lördag ;)
Börjar man se en muskel på min arm eller ;) haha nej, men jag har faktiskt blivit jätteduktig. Kommer tidigare varje dag till skolan för att köra situps+armhävningar och sånt. Har även bytt ut typ all min mat mot sallad och kyckling (kommer dock inte äta en enda nyttig sak på lovet :D)

A half night out in Dundee !

Gårdagen flöt inte alls bra för mig , sjukt tråkig dag i skolan , dansade bara samma saker som vi gjort nu sen vi började , vill ha nytt material nu , ska bli så skönt efter nästa vecka när man har blivit assesed(utvärderad). Då blir allt nytt efter höstlovet I hope.
Planerna för kvällen var lösa från början men bestämde mig för att hänga med Robban och Tim till en pub. Var där ett tag. Jag hade ganska trevligt satt och snackade med Robban och Tim så kommer plötsligt en 35 årig typ flint indie och sätter sig bredvid mig. Jag bara okej nu har jag satt min sista potatis typ. Verkligen en vidrig människa. Pallade inte trycket efter att risodlarnörden fattat att jag inte kunde vara mindre intresserad av hans byxsnok köpte jag onyttig mat och gick hem:P

Ska göra som alla andra boring blogers bara för att,  och visa kvällens outfit yeah ;)

  • Kavaj från Tiger
  • Klänning från Indiska
  • Skärp i midjan från Zara
  • nätstrumpbyxor o allt krimskrams från Primark
  • Skor från streetstyle Tror jag det heter haha

 

Japp så såg jag ut , hoppas du tittat noga nu ;)

Planerna för idag är ut och springa några km med Laura :) Sen hem och duscha gå på stan och köpa en present till min lillasyster b.l.a , med Laura. Sen har jag visst lovat henne att göra en nyttig middag ikväll. Så ser min dag ut.

have a nice one !! Love

 


Bring back the good times !

Godafton Sverige
Befinner mig just  nu halvt sovandes i sängen. Är helt slut efter skolan som vanligt med en lätt huvudvärk, halsont, nästäppa :D
Jag saknar sommaren och känslan av att inte ha några bekymmer what so ever. Hade en sjukt bra sommar så blir man slängd in i denna heltidsträning, det är värsta bootcamp för mig hehe.  Ber om ursäkt för att jag slänger in lite casual engelska i allt. Blir så när man bor i Storbritannien haha.
Idag i skolan hade jag först contemporary, sen hade jag balett sen creative/improvisation. Baletten took the best of me I'm afraid. På 90 min hann vi gå igenom två övningar vid srången , ni kan ju fatta då hr många ggr vi var tvungna att göra om allt!
Kan bara säga att det ska bli så skönt med lov om en dryg vecka:D slappa sönder är vad jag ska göra.
Men istället för att deppa ihop över att dansa sönder med en infektion i kroppen väljer jag musik. Min må bra lista ;)
  1. bulletproof - La roux (Ifall du inte hört den här dängan, lyssna sjukt bra)
  2. Remedy - Little Boots (Sjukt skönt synth sound)
  3. face drop - Sean Kingston (inga ord behövs tjockisen kan ju sjunga)
  4. Do it all night - Darius and finlay michael mind remix (har gått hela sommaren brings back memories)
  5. painted windows - Pussycat Dolls (Refrängen sätter sig, Lite partypumper i den actually)
  6. number one - Tinchy and Strider (mm man kan ju låtsas att de sjunger om en själv :P haha ne

Dancar skiten ur mig!

Entertainer??(Då tittar jag hellre på Anna Book igen)
Idag var jag verkligen tvungen att vara hemma från skolan , har haft en underliggande förkylning i två veckor och nu bryter den ut , lovely :P
Imorgon blir det att pallra sig iväg till danssalen igen och ska försöka vara med på allt med. Det är bara att ta en alvedon och le. Det gamla tricket sviket aldrig.
Vet att man inte ska skriva skit om folk som ska vara med i tv-serier innan de ens visat sig men likväl kan jag inte låta bli
Gudrun Schyman ställer upp i LETS DANCE ??!! Det måste vara ett tidigt aprilskoj...Jag kan ju förstå att före detta idoltöntar måste ställa upp för att inte förvinna ur mediaträsket men snälla, politiker?!. Ifall hon tror att feministiskt initiativ eller Vänstern (som gått ner sig enda sen rasse ohly kom) kommer få ett uppskjut kan hon ju ta av sig trikån igen och bespara det svenska folket den naken chocken för det kommer inte bli nån mansskatt iallfall. Fan skärpning Gullan!!

Absolutely everybody

Should läsa min blogg , har ju tänkt att skaffa en hur länge som helst men man vill ju inte ha en som ser helt B ut.  jag kan säga att om jag hade designat den här själv skulle det se ut som om nån i dansbandskampen gjort den på fyllan!!
Men som tur var så bor ju jag med Robert som visade sig vara en värsting på photoshop:D
Karinfakta
  • Jag kommer obviously från Sverige (Västerås för att vara mer exakt.) Flyttade till Linköping när jag var 16 för att satsa på dans. Bor nu ett år i Skottland och går på Scottish school of contemporary Dance. Har inte bestämt vilket land jag ska till nästa år ;)
  • Brukar kallas Kakan av folk som inte förstår bättre.
  • Jag absolut älskar mac/apple , hatar allt som har med pc/microsoft att göra , skaffa mac eller DÖ!
  • Har hört att jag är utåtriktad när jag känner för det och målinriktad jämt.
  • Shoppar way too much när tilfälle ges!
  • Jag älskar Greys anatomy och Desperate housewifes, jag tål inte Gossip Girl eller The Hills (pallar alltså inte människor med mer pengar än förstånd!)
  • Älskar humorprogram och sånt , tycker inte att idol är dåligt , tycker det är skit dåligt !
Nu ska jag nog sova för jag ska upp tidigt imorgon och dansa. Som alla andra dagar i veckan 27 h i veckan. Kan skriva imorgon exakt hur mycket träningsvärk jag fick ;) Ska nu sova i denna säng =)

RSS 2.0