Bonfire celebration !

Idag är en mycket konstig dag i Skottland. Man ska fira Bonfire day. Något som hände den 5 november som man ska komma ihåg. Den kan jämföras som våran valborg , man ska smälla raketer och sånt. Dock ingen brasa. Jag Tim , Robert ska till någon i Roberts klass och fira denna dag hehe.Det känns skönt att äntligen må bättre, jag har haft någon infektion i kroppen som har fått mig att känna mig sjukt svag. Normalt så brukar jag gå till skolan och dansa och allt sånt ändå men eftersom jag inte tänker ligga sjuk den här helgen så gör jag nu som man ska och tar det lugnt tills det har passerat. Annars brukar jag vara med och dansa med feber. Dock inget jag rekommenderar men har man klent immunförsvar så haha.
Har införskaffat varma ytterkläder , jätteskön mössa och läderhandskar och en svart mysig sjal.
Och imorgon så åker jag , ska bli så skönt ! En weekend utan Skottland.
Lyssnar på
Morning after dark - Timbaland
We break the dawn - Michelle Williams

Autumn has entered

Kyla, löv, regn, dödslängtan, snor, våt-hund lukt, virus, NO THANKS !
Blää jag måste erkänna att hösten har hunnit ikapp oss även i Skottland nu. Känner mig ledsen och besviken över det haha. Måste sätta på mig tjugo lager kläder när jag går till skolan varje morgon för att inte frysa arslet av mig, men jag börjar ändå svettas med det eftersom jag tar en lång powerwalk till skolan.
Jag längtar som bara den till helgen ! Ska bli skönt med lite vila.
I skolan är allt sig likt. Jag kommer hem och är sjukt sliten varje dag. Börjar dock kännas hur stark jag börjar bli , typ i benen och i center (magen och lite till). Alltid något att man åtminstone känner något resultat av detta neverending slit hehe.
P.S
Lyssnar inte på någon låt just nu haha. Så tänkte bara säga att den äckliga bilden på mig här ovan bjuder jag på! Enjoy

Höst Hets !

God måndag !
Jag känner mig väldigt trött för att vara måndag. Har bara hela veckan kvar hehe. Det känns som att jag har hamnat i en svacka. Det är mörkt när jag vaknar det är mörkt när jag kommer hem. Jag känner mig utbränd. Som att jag aldrig riktigt får vila ut och verkligen samla krafterna.
Har sjukt ont i ryggen just nu därför att jag håller på att träna på en dans som en i mina klass gör till mig. Den innehåller massa konstiga kullerbyttor och det känns i ryggen haha. Måste dessutom komma ihåg allt och det är inte det lättaste när hon ändrar den varje gång vi tränar.
Bara 1,5 månad till jul nu , jag kämpar in i det sista. Här är alla julpyntnigar redan i full rulle. Man känner julhetsen komma. Orka den.
Lyssnar på
Alejandro - Lady Gaga

Draft: Nov. 1, 2009

Idag har jag gjort två försök att komma utanför tröskeln. Båda gångerna har vädergudarna pissat ner mig , väldigt kul. Har mycket kläder på tork nu.
Gårdagen blev till inget eftersom jag inväntar massa pengar från csn , fick jag lägga partyplanerna på hyllan. Partyplanerna ersattes med dans planer , gjorde nästan klart min koreografi så jag kan lära ut den imorgon. Inte så kul men det är skönt att ha den gjord!
Jag lovar att man om man vaknar här av att det regnar så kan det regna hela dagen tills man ska gå och lägga sig igen. Kan ju dock meddela att det är minst 12 grader här varje dag , det är det ju knappast i Sverige iallafall haha! finns bara en person som gör mig så glad som du ! Jag är så glad att jag träffade dig.
Idag blev mina björn-skor blöta! Det var inte kul. NU måste jag torka dem.

RSS 2.0