paprika

What´s new today ?


Hej alla
Det blev en sen uppdatering idag men jag har legat vid poolen och slöat sen har jag skrivit jobbansökan på tyska , haha och det tar ju en stund med korrekturen sen då haha.
Ikväll blir det ännu en kär-lektion sen tänkte vi dra till en park som typ har mat och dans , typiskt för Österrike och det är sjukt klassiskt men jag gillar´t ;)

Fick en liten fråga om mitt hår , jag har alltså inte gjort det med lim utan hår-keratin som värms upp med en tång , och mina extensions sitter i stort sett överallt i mitt hår och syns knappt , alltså jag gör aldrig nåt för att dölja det eller så =)
Jag vet inte om denna metod finns i Sverige men det borde den göra , det är nog bara att fråga hos frisören hur de gör sina förlängningar.
Hehe om min framtid har jag alltid second thoughts och beslutsångest men jag tror att jag har bestämt mig nu för att läsa till översättare/tolk.
Jag börjar med att läsa en bachelor i Eng. Paralellt med det läser jag spanska, tyska och franska.
Sen kommer jag läsa en Master i tolk då jag specialiserar mig på dessa språk.
Språk har alltid varit nåt som var lätt för mig och det finns riktigt bra jobbmöjligheter för det här , på FN´s ambassad och i parlamentet.
Jag börjar nu i höst , hoppas verkligen detta kommer gå vägen men med lite motivation och IQ brukar det mesta gå haha ;)
tschusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0